Logo. Klikkaus vie etusivulle.

Päiviö & Tiina Marianne Piesanen

Päiviö Piesanen

Päiviö: Tanssiharrastukseni alkoi vasta aikuisena. Ensimmäiset jenkkahypyt otin Kestävien kurssilla vuosituhannen vaihteessa ja siitäpä alkoi uusi miellyttävä harrastus, vaikka alku oli vaikeampaa kuin bambilla kävely jäällä. Kun aloin pysyä pystyssä, niin tanssi vei mukanaan yhä syvemmälle: tanssileireille, kisalattioille ja ohjaajakoulutukseen. Suomen Seuratanssiliiton perusohjaajakoulutuksen Kestävien sponsoroimana suoritin vuonna 2007 ja seuratanssinohjaajan jatkokoulutuksen vuonna 2009. Lisäksi olen käynyt yksittäisiä Fuskun ja Buggin valmentajakoulutuksia sekä osallistunut lukuisille tanssikursseille eri puolella Suomenmaata. 

Tiinan kanssa olemme suorittaneet Joensuun tanssiviikoilla Wanhan Tangon ohjaajakoulutuksen vuonna 2017 ja Wanhan Tangon sertifikaattikoulutuksen 2018.

Tiina: Tanssi on kuulunut elämääni pikkutytöstä lähtien. Harrastukseni lähti liikkeelle kansantansseista ja laajeni sittemmin kilpa- ja lavatansseihin. Ohjaamisesta innostuin Wanhan Tangon leirin ja ohjaajakoulutuksen myötä. Ohjaamisessa pidän tärkeänä innostavan ilmapiirin luomista ja tanssijoiden kehittämistä positiivisen palautteen kautta. Motto: Kun innostut, niin onnistut!

Usein kuulee sanottavan, että tanssimaan oppii vaan tanssimalla. Oppiminen tapahtuu kuitenkin huomattavasti nopeammin, jos myös harjoittelee välillä. Tanssikursseilla harjoittelu onnistuu ohjatusti ja tanssi-iltoina voi sitten keskittyä tanssimiseen ja hauskanpitoon.

Toivotamme kaikki tervetulleiksi kursseillemme!

Päiviö & Tiina